2013. november 21., csütörtök

Futótűz mozifilm

0 megjegyzés
És eljött az amire mindenki várt!!!

Ma kerül a mozikba a Futótűz filmváltozata. :) <3
Nekem úgy alakult hogy csak holnap este, tudom 
megnézni a filmet, de aki ma megy
annak jó szórakozást kívánok !
Biztos, hogy nagyon jó lesz!!

És sose hagyjon el benneteket a remény!



forrás: A kép forrása a Google.hu.

2013. november 19., kedd

Elizabeth Richards: A sötétség városa

0 megjegyzés

Elizabeth Richards:

A sötétség városa

1, Fülszöveg:

A Fekete Város lakóinak egy véres, brutális háború után kell újjáépíteniük a füstölgő romokat és saját életüket. A városon emberek és sötétfajzatok osztoznak, csak a Határfal választja el őket egymástól. Egy elszabadult vírus sokakat megfertőzött, még tovább súlyosbítva a helyzetet, és a sötétfajzatok új mutációit hozva létre. Bár a háborúnak vége, lüktet a feszültség, a Fal két oldalán élők ugrásra készen várják az újabb összecsapást.
Ebben a kiélezett helyzetben Natalie Buchanannal és Ash Fisherrel megtörténik az elképzelhetetlen: egymásba szeretnek. Natalie ember és egy kormánytisztviselő lánya. Apját megölte egy Haragvó sötétfajzat, és a lány még nem tért magához az egész életét felforgató megrázkódtatásból. Hogyan lehetséges ezek után, hogy belezúgott Ashbe, ebbe a sötétfajzat félvér fiúba? Érzései felkavarják, minden szívdobbanása ellent mond annak, amiben addig hitt. Ez a féktelen szerelem választásra kényszeríti családja és Ash között.
A fiú sem adja könnyen át magát érzéseinek, elvágyik saját vérei közé, a Határfal túloldalára. S bár hamar rájön, hogy Natalie a vértársa, meg kell küzdenie a külvilággal és önmagával.
Szenvedélyes románc veszi kezdetét ebben a lepusztult, mégis lenyűgöző világban, amelynek hangulata szinte magába szippantja az olvasót. Letehetetlen könyv, semmiképpen ne hagyja ki!



2013. november 14., csütörtök

Futótűz

0 megjegyzés

MÁTÓL PONTOSAN 1 HÉT A FUTÓTŰZIG!!

Ti várjátok már a filmet? Én már nagyon izgatott vagyok.
Esetleg van valaki aki megy éjféli vetítésre?

Szerintem ez a film nagyon jó lesz. És annak is aki 
esetleg nem olvasta a könyveket.
Van olyan jelenet amit már nagyon vártok?





Forrás: 
a videó forrása a Youtube.com.

2013. november 8., péntek

Robin Lafevers: Gyilkos kegyelem

0 megjegyzés

 Robin Lafevers:

Gyilkos kegyelem


1,Fülszöveg:
Fiatal, gyönyörű és halálos.
A fiatal Ismae-t, akit a halál istenének szolgálói képeztek orgyilkosnak, a bretagne-i udvarba viszik, hogy teljesítse küldetését. Ismae azonban azt tapasztalja, hogy nincs felkészülve; nemcsak az intrikák és árulások játszmáira, hanem a lehetetlen választásra sem, amelyben pedig döntenie kell. Mert hogyan tölthetné ki a Halál bosszúját egy olyan emberen, aki - bármennyire küzdött ellene - meghódította a szívét?
Veszélyekkel teli történet: intrikák, mérgek, szeszélyek; de végül megmutatkozik a helyes út?

2,Saját vélemény: 
Ennél a könyvnél a gyönyörű borító ragadta meg először a figyelmem. Pontosan tükrözi a főszereplő lányt, és az egész könyv hangulatát.  Ez a könyv igazán korhű. Minden a korszaknak megfelelően és pontosan van leírva a könyvben. Ez pedig nagyon hatásos és mindenképpen szükséges ahhoz, hogy átérezzük Ismae helyzetét és döntéseit. A szereplők nagy része nagyon jó volt, mindegyik ötletesen és érdekesen van kidolgozva. Az egyetlen bajom, hogy nagyon sok szereplő van, ráadásul mindegyiknek bonyolult és nehezen kimondható neve van. Ez egy ideig zavart, de aztán már hamar megszoktam és nem izgatott ez az apróság tovább. Nagyon szerettem a szereplők közül rémlovagot, Annet a hercegnőt, és a kisebb testvérét is. Mindkét főszereplő nagyon jó volt, nagyon megkedveltem őket. Ismaet azért szerettem mert átéreztem a döntéseit és érzéseit is teljes mértékben. Na meg persze, mert bátor és elszánt. A másik főszereplőnk, Duval. Ő is a kedvencem lett.(nem meglepő XD) mivel bátor, gondoskodó és védelmező. A történet egyébként nagyon jó és végig leköti az ember figyelmét, és nagyon is érdekes erről a korszakról és történelemről olvasni. A történet meglepetésekkel és fordulatokkal teli az egészet áthatja az enyhe sötétség és az ármánykodás és sosem lehet tudni hogy ki a jó és ki a rossz, és a két főszereplő szerelme is aranyos. És végre ebben a könyvben nincs szerelmi háromszög. Szóval ajánlom a könyvet teljesen megéri elolvasni és pénzt költeni rá. Emellett nagyon jól mutat a polcon. :)

3, Összesítés:
- Pontozás: ****- négy csillag
- Kedvenc karakter: Ismae és Duval
- Kedvenc rész: Ismae és Duval összes jelenete
- Ami nem tetszett: nem volt ilyen

4, Kedvenc idézetek:
 – Szüksége van még valamire, mielőtt elmegyek?
Legszívesebben azt felelném: „Igen, arra, hogy adja vissza a józan eszemet.”

-  – Láthatnám a csizmáját?
     Döbbenten hátrahőköl.
     – Nem szagolhatja meg a csizmámat – közli kereken.

 

Könyvek Könyvmolyoknak Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template