2014. március 24., hétfő

Csillagainkban a hiba film

0 megjegyzés

Sziasztok!

Mint már említettem korábban, 

a könyvből filmet is készítenek és ebben az

évben moziba is kerül. Én már nagyon várom, körülbelül 

az Éhezők viadala óta nem vártam semmit ennyire. :) 

Linkelem nektek az előzetest:

 

2014. március 21., péntek

A beavatott

0 megjegyzés

A beavatott film

Bocsánat, hogy nem tudtam hamarabb
kiírni de csütörtökön megjelent
A beavatott című film is.
Aki megy megnézni annak jó szórakozást kívánok,
én sajnos még nem tudom hogy mikor nézem meg.




2014. március 18., kedd

John Green: Csillagainkban a hiba

0 megjegyzés

John Green:

Csillagainkban a hiba

1,Fülszöveg:
A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét. De amikor a támaszcsoportban megjelenő, isteni Augustus Waters képében bekövetkezik a nem várt fordulat, Hazel történetét is át kell írni...
A csillaginkban a hiba - John Green eddigi legambiciózusabb és legfájdalmasabb, mélyenszántó, vakmerő, pimasz és kíméletlen műve, lélegzetelállító felfedezőút az élet és a szerelem kacagtató, vérpezsdítő és tragikus birodalmában.

John Green, a New York Times munkatársa, aki többek között Printz-éremmel, Printz-oklevéllel és Edgar-díjjal büszkélkedhet, már kétszer jutott be a LA Times könyvdíjának döntőjébe. John és testvére, Hank a Vlog fivérek a net egyik legnépszerűbb videoblogjának szerzői. John az indianai Indianapolisban él feleségével és fiával.

2014. március 16., vasárnap

Alex Flinn: A szörnyszívű

0 megjegyzés

Alex Flinn:

A szörnyszívű

1,Fülszöveg:
Egy szörnyeteg. Nem farkas vagy medve, gorilla vagy kutya, hanem egy teljesen új faj, ami két lábon jár - egy karmos-agyaras teremtmény, akinek minden testrészét sűrű szőr fedi. Azt hiszik, ez egy tündérmese? Nincs olyan szerencsém. New York Cityben vagyunk. És a jelenről beszélek. Nem baleset ért, és nem valami betegség támadott meg. De örökre ilyen torz maradok, hacsak meg nem sikerül törnöm az átkot. Igen, az átkot, amit az irodalomórámra járó boszorkány bocsátott rám. Hogy miért változtatott szörnyeteggé, aki nappal elrejtőzik, éjszaka pedig az utcákon settenkedik? Elárulom. Elmesélem, milyen voltam Kyle Kingsburyként, olyasvalakiként, aki mindenki lenni szeretne, gazdagon, tökéletes külsővel és tökéletes élettel. Utána elmesélem, hogy váltam tökéletesen... szörnyeteggé. "Ínycsiklandó szerelmi történet... az örök romantikusok a világ minden részén élvezni fogják" - Anette Curtis Klause, a Vér és csokoládé szerzője.

2014. március 13., csütörtök

Vörös pöttyös filmek

0 megjegyzés

Vörös pöttyös filmek

Frissítve!!

Sziasztok, úgy gondoltam, hogy 

összeszedem nektek, hogy eddig melyik

vörös p. könyvből készült film!

2014. március 10., hétfő

Becca Fitzpatrick: Crescendo

0 megjegyzés

Becca Fitzpatrick:

Crescendo

1,Fülszöveg:
Nora tudhatta volna, hogy az élete messze nem tökéletes. Bár a barátja, Folt, egyben a szó szoros értelmében vett őrangyala is (aki a rangja ellenére minden, csak nem angyali), a dolgai mégsem állnak jól. Először is ott a nyári iskola, és mintegy rémálomban, régi ellensége, Marcie Millar lesz a laborpartnere. Aztán meg Folt is mintha minden ok nélkül egyre távolabb kerülne tőle. Mindennek a tetejébe Norát lidércálmaiban és különös látomásaiban újra és újra kísérti apja meggyilkolása. Ahogy Nora elveti józan esze tanácsait, és egyre mélyebbre ás apja halálának rejtélyében, felmerül benne a kérdés, hogy Nephil vérvonalának is köze van-e a dologhoz - azonban ez csak még sötétebb árnyékot vet a kapcsolatára (vagy inkább annak a hiányára) Folttal. Vajon Folt többet tud, mint amit elárul? Miért tűnik mindig úgy, hogy meg szeretné akadályozni Norát a válaszok kiderítésében? És ha Folt valóban az őrangyala, miért van Nora élete mindig veszélyben?

2014. március 6., csütörtök

A mai nap híre

0 megjegyzés

A mai nap híre: 

Frissítve!


Mindenkinek jelentem hogy ma megjelent
a vámpírakadémia film, és több helyen is 
meg lehet nézni. Én egész biztosan megnézem
valószínűleg a hétvégén.
Ha ti is megnézitek remélem tetszeni fog! :)

2014. március 2., vasárnap

Abigail Gibbs: Vacsora a vámpírral

0 megjegyzés

Abigail Gibbs:

Vacsora a vámpírral

(A sötét hősnő sorozat)

1,Fülszöveg:
Az idei év legérzékibb olvasmánya...
Egyetlen pillanat örökre megváltoztathat egy életet...

Egy véletlen találkozás a sötét utcán olyan világba sodorja Violet Lee-t, amelyről még csak nem is álmodott soha - egy időtlen, kifinomultan elegáns és mérhetetlenül gazdag világba, ahol szépséges paloták állnak, melyekben fényűző mulatságokat rendeznek, s ahol egy baráti társaság kizárólag az élvezeteknek hódol. Egy olyan helyre, ahonnan nincs menekvés, bármily elszántan próbálkozik is vele Violet.
Ám e világ minden kincse sem leplezheti a csillogó felszín alatt megbúvó sötétséget, amelyet a karizmatikus és életveszélyes Kaspar Varn testesít meg.
Violet és Kaspar megadják magukat egy olyan szenvedélynek, amely egymástól távol eső világaik felett ível át - csakhogy ennek a szenvedélynek megvan a maga ára...
 

Könyvek Könyvmolyoknak Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template